16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μίτσοφ: «Δε μου άξιζε ό,τι έγινε με τον Τζόρτζεβιτς»

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ παραχώρησε συνέντευξη στο «24sedam» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε πριν από 7 χρόνια με τον τότε Ομοσπονδιακό προπονητή της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.  

Μερικές ημέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στην Ισπανία οι δυό τους αντάλλαξαν μερικές κουβέντες σε έντονο ύφος σε ένα φιλικό παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο φόργουρντ της Αρμάνι Μιλάνο να μείνει έκτοτε εκτός Εθνικής ομάδας. 

Ο Μίτσοφ δήλωσε για το εν λόγω περιστατισκό: «Στεναχωριέμαι κάθε φορά που το σκέφτομαι διότι πέρασα όλο το καλοκαίρι στην εθνική ομάδα και αυτό συνέβη τρεις μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν θα άλλαζα τίποτα από ό,τι συνέβη τότε.

Θα έκανα το ίδιο διότι ξέρω πως δε μου άξιζε ό,τι έγινε με τον κόουτς. Όταν ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έγινε ο νέος προπονητής στην εθνική, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα… Ακολουθούσαν τα ‘΄παράθυρα΄’ και ήταν αδύνατον για τους παίκτες της EuroLeague να παίξουν στην εθνική. Από τη στιγμή που δεν ήμουν μέλος της εθνικής Σερβίας στα καλύτερά μου χρόνια όταν μπορούσα να προσφέρω σημαντικά, δεν θα ήταν σωστό αν επέστρεφα τώρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ