18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μίτσιτς: Το τραγούδι με τον Ελνσίνκι και το μέλλον (vid)

Ο MVP του Final Four, Βασίλιε Μίτσιτς, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, τραγούδησε στα σερβικά μαζί με τον «Ελσίνκι» του «La Casa de Papel», Ντάρκο Πέριτς, λίγο μετά την κατάκτηση της Euroleague.

Λίγο αργότερα, ο Σέρβος γκαρντ, έχοντας στο πλευρό του το μπασκετικό του έταιρον ήμισυ, τον Σέιν Λάρκιν, τόνισε: «Μπορεί να μην είμαστε τόσο λαμπερό δίδυμο μακριά από το γήπεδο, αλλά έχουμε τεράστιο σεβασμό και μια βαθιά σχέση. Μιλάγαμε το καλοκαίρι και ξέραμε τι ήθελε ο ένας και ο άλλος για να είμαστε στην ίδια σελίδα. Υπάρχει σεβασμός και είμαι περήφανος γι αυτόν όπως νομίζω είναι κι αυτός περήφανος για μένα. Ο καθένας είχε τον ρόλο του και γι αυτό φτάσαμε στην επιτυχία. Από την πρώτη μέρα που τον είδα διέκρινα το φονικό ένστικτο που είχε».

Από την πλευρά του, ο Λάρκιν είπε: «Το πιο σημαντικό ήταν η διάρκεια. Μιλάγαμε για την κατάσταση αυτή και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν τον τύπο (δείχνοντας τον Μίσιτς). Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο. Όταν ο ένας είναι σε φόρμα ο άλλος πηγαίνει λίγο πίσω. Υπάρχει σεβασμός και απόλυτη ισορροπία». 

Όσο για το μέλλον: «Τώρα θα πανηγυρίσουμε, μετά θα δούμε για την επόμενη σεζόν», είπε ο Μίσιτς, με τον Λάρκιν να τον διακόπτει λέγοντας «Έχουμε πάρει κούπα. Εμείς είμαστε αγκαλιά με το κύπελλο και μας ρωτάνε για την επόμενη σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ