20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Μίτσιτς, Νέντοβιτς και Ερτέλ σε πρώτο πλάνο για τη Ρεάλ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν και η ομάδα του Πάμπλο Λάσο είναι έτοιμη να κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της, δίνοντας βαρύτητα στην στελέχωση μιας δυνατής περιφέρειας.

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να μην προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και να έχασε μεσούσης της σεζόν έναν από τους καλύτερους αθλητές της (Καμπάτσο), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Οι «μερένχες» βλέπουν την αιώνια αντίπαλό της, Μπαρτσελόνα, να ενισχύεται διαρκώς με αποκορύφωμα τον Πάου Γκασόλ και ήδη φαίνεται να έχουν κάνει τις κρούσεις τους για την νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzart Sport η «βασίλισσα» μετά την διαφαινόμενη πρόωρη ανανέωση με τον Πάμπλο Λάσο επιθυμεί να φέρει στη Μαδρίτη τον Βασίλιε Μίτσιτς από την Εφές, με τον Σέρβο να πραγματοποιεί ακόμη μία εξαιρετική χρονιά στην φετινή Εuroleague.

O Σέρβος γκαρντ φαίνεται να είναι πρώτος στη λίστα των Ισπανών και θέλουν να ολοκληρώσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή μετά τις ανεπιτυχείς διαπραγματεύσεις του 2019, όταν και η Εφές τον έπεισε να παραμείνει στην Τουρκία. Η πρόταση της Ρεάλ αναμένεται να φτάσει το ποσό των 2.500.000 ευρώ ετησίως, με το χρηματικό ποσό να εξοικονομείται από την μείωση του Γιουλ που έχει δεχθεί και την αναμενόμενη αποχώρηση του Λαπροβίτολα. Μοναδικό εμπόδιο για την συγκεκριμένη μεταγραφή το σέρβικο δημοσίευμα θεωρεί μία πιθανή πρόταση από το ΝΒΑ.

Όμως το όνομα του γκαρντ της Αναντόλου Εφές δεν είναι το μοναδικό, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους αλλά και εκείνο του Τομάς Ερτέλ, όπου πρόσφατα αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα και υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι με την Βιλερμπάν. Η ενίσχυση στη θέση 2 φαίνεται επιβεβλημένη, καθώς θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση ή την απόσυρση του Κάρολ από τα παρκέ.

Συζητήσεις δεν υπάρχουν όμως μόνο για την περιφέρεια αλλά και για την φροντ λάιν, με τον Ντέβιν Μπούκερ να ακούγεται έντονα στη Μαδρίτη. Ο Αμερικανός παίκτης ήταν ότι καλύτερο είχε να αναδείξει η Χίμκι στην φετινή τραγική της σεζόν, και ο παίκτης ήδη θεωρείται παρελθόν από τον ρώσικο σύλλογο. Ήδη ο Μπούκερ έχει απορρίψει πρόταση της Μάλαγα περιμένοντας υπομονετικά κάτι καλύτερο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ