20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μίτσιτς: Ακολουθεί τον Ντεκ στους Θάντερ! (vid)

Το τελευταίο 24ωρο πέφτουν σαν... βόμβα οι αποφάσεις παικτών της Εuroleague να συνεχίσουν την καριέρα τους στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι μετά τον Γκάμπριελ Ντεκ, φαίνεται πως έκλεισαν και τον Βασίλιε Μίτσιτς.

Η Αναντόλου Εφές ετοιμάζεται για τον αποψινό αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής στη Εuroleague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, δίχως κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως το μυαλό όλως στον τουρκικό σύλλογο βρίσκονται στις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών σχετικά με το μέλλον του Βασίλιε Μίτσιτς.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Σέρβος γκαρντ έχει πάρει ήδη την απόφαση να αποχαιρετήσει την Τουρκία και την Εφές το ερχόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην Κων/πολη, όχι όμως για κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα αλλά για... χατίρι του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα για λογαριασμό των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι συνεχίζουν να εμπιστεύονται αθλητές εκτός Αμερικής που έχουν αγωνιστεί στη Εuroleague, καθώς εκεί βρίσκονται ήδη οι Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Τεό Μαλεντόν. Το δημοσίευμα πήγε ακόμη παρακάτω το θέμα και κάνει λόγο για διετή συνεργασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα δικαιώματα του Μίτσιτς ανήκαν στους Σίξερς, όταν και τον είχαν επιλέξει στο draft του 2014 στο Νο.52 και πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στην ανταλλαγή του Αλ Χόρφορντ. Την φετινή σεζόν ο Σέρβος παίκτης μετράει 16.4 πόντους, 2..7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 30 αγώνες στη Εuroleague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ