21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μίτσελ: «Όσοι δεν ήρθαν είναι δικό τους θέμα»

O σταρ των Γιούτα Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ, με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τη Γαλλία δεν ήταν χαρούμενος για την προσωπική του μεγάλη εμφάνιση (29π.) ενώ άφησε αιχμές για τους απόντες από την ομάδα του.

Το κλίμα είναι βαρύ στο στρατόπεδο της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις δηλώσεις του Μίτσελ. Ο Αμερικανός άσος προτίμησε να σταθεί στην ομαδική δουλειά και όχι στον εαυτό του ενώ άφησε... την σπόντα του για τους παίκτες που γύρισαν την πλάτη τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνισή μου, έχασα κάποια ελεύθερα σουτ. Δεν με νοιάζουν οι 29 πόντοι, όλοι θα μπορούσαν να έχουν μια μεγάλη εμφάνιση, κάναμε όμως λάθη και αυτοί οι 29 συνδυάστηκαν με ήττα. Όσοι δεν ήρθαν, δεν ήθελαν να έρθουν, είναι δικό τους θέμα. Ήρθαμε εμείς που θέλαμε να παλέψουμε. Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ, δεν είναι εδώ. Όλοι μιλούν για όσους δεν έπαιξαν φέτος, όμως εμείς κάναμε δουλειά, μαζί με τους προπονητές. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το κάναμε» ήταν τα λόγια του Ντόνοβαν Μίτσελ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ