19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μίτροβιτς: “Τέτοια παιχνίδια και να μην τα δείχνει η τηλεόραση!”

Η Μονακό επέστρεψε από το -22 για να νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η Βιλερμπάν νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, προπονητής των Μονεγάσκων βρήκε την ευκαιρία να πει αυτά που ήθλε για την τηλεόραση.

"Είναι μια μεγάλη βραδιά για το γαλλικό μπάσκετ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου για να προσθέσει: "Πιστεύω πως είναι υπέροχο. Η Βιλερμπάν νίκησε στο ΟΑΚΑ και η Μονακό επέστρεψε από το -22 για να νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δυστυχώς κανένα από τα δύο αυτά παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Χάσατε κάποια πραγματικά μεγάλα παιχνίδια από την τηλεόραση και αυτό είναι πραγματικά κακό".
Η γαλλική τηλεόραση, κανένα κανάλι συνδρομητικό ή ανοιχτό δεν δέχθηκε να κάνει κάποια συμφωνία για την μετάδοση των αγώνων της Ευρωλίγκας. Έτσι τόσο η Βιλερμπάν όσο και η Μονακό δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για την Ευρώπη. Και δεν είναι μόνο η Ευρώπη, αφού και το γαλλικό πρωτάθλημα, με την εξαίρεση συγκεκριμένων αναμετρήσεων και όχι από κάθε αγωνιστική, μεταδίδεται από το LNB TV, ουσιαστικά το YouTube της γαλλικής λίγκας.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που το γαλλικό μπάσκετ είναι στα... πάνω του. Τόσο με τους αρκετούς Γάλλους που παίζουν καλά και ξεχωρίζουν στο ΝΒΑ, όσο και με τις εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών που πηγαίνουν από επιτυχία σε επιτυχία και κάνουν συλλογή μεταλλίων. Όλα αυτά φαίνεται δεν είναι αρκετά για να συγκινήσουν την τηλεόραση και να προσφέρει ένα συμβόλαιο στο μπάσκετ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ