30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίσσας: «Χρειαζόμαστε ηρεμία και συνέπεια»

Τον τίτλο του πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητος θέλει να κατακτήσει και φέτος ο Ολυμπιακός, ο οποίος ετοιμάζεται να ριχθεί στη «μάχη» των φετινών τελικών της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν την Πέμπτη (10/05, 18.00) στο ΔΑΚ Γλυφάδας το Φάρο Κερατσινίου και, με το δεδομένο πως προηγούνται ήδη με 2-0 από την κανονική περίοδο, θέλουν δύο νίκες για να αναδειχθούν και πάλι πρωταθλήτριες Ελλάδας. Ο Κώστας Μίσσας δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του την τραυματία Αγγελική Νικολοπούλου. Έτσι, η αποστολή αποτελείται από τις Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε τώρα στην τελική φάση και παίζουμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι που εξάλλου προδίδει και η δεύτερη θέση που κατέκτησε στην κανονική περίοδο. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε να είμαστε πάρα πολύ καλοί στην άμυνα αναφορικά με την αντιμετώπιση του Φάρου στο λόου ποστ. Ο αντίπαλός μας, από εκεί και πέρα, πετυχαίνει το μεγαλύτερο ποσοστό των πόντων του και χρειαζόμαστε ηρεμία και συνέπεια, αναφορικά με τις δικές μας επιθετικές επιλογές».

Δηλώσεις έκανε και η αρχηγός, Εβίνα Σταμάτη: «Θεωρώ ότι ο τίτλος του πρωταθλητή είναι από τους πιο σημαντικούς, τόσο για εμάς όσο και για το σύλλογο. Και αυτό γιατί αναμφισβήτητα όλοι πιστεύουν, όπως και εμείς βέβαια το πιστεύουμε, ότι είμαστε το φαβορί, αλλά είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι έχουμε ολοκληρώσει την κανονική περίοδο αήττητες, κάτι που καταφέραμε και πέρυσι και πρόπερσι. Αυτό είναι και ένας στόχος που από την αρχή της χρονιάς είχαμε βάλει, δηλαδή να συνεχίσουμε τη διεύρυνσή του αήττητου ρεκόρ μας. Αναφορικά με τα παιχνίδια που έρχονται, εμείς είμαστε έτοιμες κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας σε επίθεση και άμυνα. Τέλος, θα ήθελα να πω ότι είμαστε ένας σύλλογος που θέλει να είναι νικητής και το έχει δείξει και η ιστορία. Χρειαζόμαστε σίγουρα τη βοήθεια του κόσμου μας και τη στήριξή του και θέλουμε να είναι δίπλα μας για να σηκώσουμε μαζί ακόμα ένα τρόπαιο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ