25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μίσσας: «Στο Ευρωμπάσκετ έμαθα τους εχθρούς μου»

«Στρατιώτης των εθνικών ομάδων για χρόνια» δήλωσε ο Κώστας Μίσσας, σε συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» που κυκλοφορεί με το «ΕΘΝΟΣ».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε αρχικά πώς βρέθηκε σε αυτό το πόστο, υποστηρίζοντας: «Συμφώνησα ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση και δέχτηκα να είμαι εγώ αυτή. Προσπάθησα να είμαι εγώ η λύση στο πρόβλημα που είχε ανακύψει. Συγκινήθηκα, μη νομίζεις, δεν είμαι και τόσο ψυχρός, απλά με το επάγγελμα καμιά φορά φοράω… μάσκα». Ο Κώστας Μίσσας τόνισε, ακόμα, ότι «το αποτέλεσμα είναι ο καλύτερος φίλος του προπονητή», ενώ, αναφορικά με την κριτική που δέχθηκε για την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, κυρίως στη φάση των ομίλων, συμπλήρωσε πως πέραν της καλόπιστης κριτικής «… υπάρχει μία άλλη μορφή κριτικής, που σε βοηθάει όταν εμφανίζεται να αντιλαμβάνεσαι πόσους εχθρούς είχες που δεν τους θεωρούσες εχθρούς».

Αναφέρθηκε και στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το 40ό Ευρωμπάσκετ, δηλώνοντας: «Στο θέμα του Αντετοκούνμπο εγώ μέσα μου είμαι πεπεισμένος ότι το πάλεψε και δεν μπορούσε να παίξει. Επιμένω ότι αν μπορούσε θα το έκανε, άρα παρά την εξέλιξη της απουσίας του δεν υπάρχει για εμένα καμία λογική προδοσίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ