23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μίσσας: «Σε υψηλότατο επίπεδο»

Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός στο κλειστό της Εργάνης, κερδίζοντας με άνεση τον Αθηναϊκό για την 20ή αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το «είκοσι στα είκοσι» στο φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή τους Κώστα Μίσσα, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Μετά το Κύπελλο ένα σημαντικό για εμάς ήταν να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Θεωρώ ότι όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις μας ήταν σε υψηλότατο επίπεδο κι αυτό είναι το ιδανικό κιόλας, για να μπορείς να έχεις τα στοιχεία της απόλυτης συγκέντρωσης σε ένα ματς και να μην υπάρχει η πιθανότητα να υποτιμήσεις τον αντίπαλο. Θεωρώ ότι σήμερα (χθες, 01/04) ήμασταν πάρα πολλοί καλοί σε άμυνα και επίθεση και από πλευράς μπάσκετ και ομαδικότητας ήμασταν θετικοί και σε υψηλότατο επίπεδο. Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους και καλές γιορτές».

Η Όλγα Χατζηνικολάου, από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά και ουσιαστικά είχαμε πει μεταξύ μας πως πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά, γιατί στατιστικά πριν από τη διακοπή για τις γιορτές οι ομάδες χαλαρώνουν, γιατί έχουν ανάγκη από ξεκούραση και το μυαλό τους είναι αλλού. Αυτό δείχνει από μόνο του ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε συγκεντρωμένες σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι σήμερα (χθες, 01/04) παίξαμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Όσο πλησιάζει το τέλος εμείς πατάμε… γκάζι. Είμαστε καλύτερες και βασικά είμαστε όπως έπρεπε να είμαστε από την αρχή. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ