28.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Μίσσας: «Σαν να είναι Eurocup» (vid)

Με το μυαλό στον επαναληπτικό με την Τζιρόνα, για τους «16» του Eurocup Γυναικών, θα παίξει κόντρα στον Πρωτέα Βούλας ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να περάσουν την Κυριακή (07/01, 13.00) από το «Γ. Γεννηματάς», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, και στοχεύουν σε καλή εμφάνιση και νίκη για το «δέκα στα δέκα». Ο Κώστας Μίσσας δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμού, με τις αποστολή να αποτελείται από τις Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

«Ερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι και μπαίνουμε και πάλι στην ελληνική πραγματικότητα. Είναι ένα ματς πρωταθλήματος και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να έχουμε την προαπαιτούμενη συγκέντρωση και να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι λες και είναι του Eurocup. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε και αυτήν την υποχρέωση για το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και εμείς τα κοιτάμε όλα με την ίδια σοβαρότητα, χωρίς να υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε ως Ολυμπιακός», παραδέχθηκε ο προπονητής των Πειραιωτισσών.

Από τον Ολυμπιακό δημοσίευσαν και βίντεο, με την «παρακάμερα» από τον πρώτο αγώνα τους με την Τζιρόνα που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Γλυφάδας, το οποίο μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω…

https://www.youtube.com/watch?v=STLg7-a0RyU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ