29.8 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Μίσσας: «Μάχη ζωής με Πολωνία»

Η Ελλάδα πραγματοποίηση ακόμη μια κακή εμφάνιση και βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Μετά την ήττα από την Φινλανδία, ο Κώστας Μίσσας έδωσε το σύνθημα για την αυριανή (6/9) μεγάλη μάχη με την Πολωνία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

Αρχικά τόνισε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αύριο έχουμε έναν τελικό. Πρέπει ο καθένας να είναι στο 100% μέσα στο παιχνίδι, ανάλογα τα σχήματα. Έχει μια λογική να χάνεις τις βολές, αλλά αυτοί που μπήκαν έφεραν το ματς στους 4 πόντους και το διεκδικήσαμε».

Για τα χαμηλά σχήματα: «Σίγουρα θέλαμε το ματς, εννοείται. Τα χαμηλά σχήματα ήταν ο μοναδικός τρόπος να κυνηγήσουμε το παιχνίδι. Θέλαμε το σχήμα που μπορεί να κερδίσει. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Αυτός που το θέλει πιο πολύ, που έχει συγκέντρωση και αυτός που θα κάνει το άγχος του δημιουργικό. Όταν έχουμε κομμάτια στα ματς που έχουμε παίξει καλό μπάσκετ, πρέπει να το κάνουμε και στα 40 λεπτά. Είτε αυτό είναι σε άμυνα είτε σε επίθεση».

Για την Πολωνία: «Έχουν καλή ομάδα και παίζουν έξυπνα με κάποια περίεργα σχήματα, με 4 κοντούς και έναν ψηλό. Πρέπει να προσέξουμε. Δεν γίνεται να πεις θα χάσω μια μπάλα και δεν θα γυρίσω στην άμυνα. Είναι μάχη ζωής. Αυτό είναι το σύνθημα».

Για το αν μπορεί να αντιδράσει η Εθνική: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι μαζέψω την ομάδα για να κερδίσει αύριο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ