16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μίσσας: «Κάναμε εύκολο το ματς»

Κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πρωτέα Βούλας δεν συνάντησε ο Ολυμπιακός κι έφθασε με άνεση στην επικράτηση στο ΔΑΚ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» ξεκίνησαν μουδιασμένες, αλλά ανέβασαν σταδιακά ρυθμό κι επικράτησαν με μεγάλη διαφορά (93-53), με τον προπονητή τους Κώστα Μίσσα να αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη: «Εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος ήταν δεδομένο και σίγουρο ότι υπήρχε στα πρώτα πέντε με έξι λεπτά έλλειψη ρυθμού, αλλά πάρα πολύ γρήγορα και με όπλο μας την άμυνα αποκτήσαμε ρυθμό και στην επίθεση. Κάναμε εύκολο το ματς για εμάς, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά τώρα που πήρε την Ντέλβα και έχει μαζί με αυτήν τρεις Αμερικανίδες και κάποιες έμπειρες αθλήτριες τριγύρω τους.

Εν συνεχεία, παραδέχθηκε πως το μυαλό τους βρίσκεται ήδη στα πλέι οφ: «Σε αυτή τη φάση τώρα που βρισκόμαστε υπάρχει ένας σχεδιασμός αναφορικά με τα πλέι οφ, αφού η κανονική περίοδος τελειώνει. Έχουμε ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία μας από την προηγούμενη εβδομάδα για τα πλέι οφ και το θέμα πλέον είναι να είμαστε υγιείς. Ήδη μετράμε δύο τραυματισμούς με τη Νικολοπούλου και την Καλτσίδου και σήμερα (χθες, 22/04) η Χαλιβέρα είχε πυρετό και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Άρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι να είναι όλες υγιείς, για να μπορέσουμε να δουλεύουμε καλά και στην προπόνηση, αλλά και στα παιχνίδια να μπορούμε να ακολουθήσουμε την τακτική που θέλουμε».

Η Αφροδίτη Κοσμά, από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Θέλαμε μετά τη διακοπή να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που είχαμε εδώ και καιρό. Δεν θέλαμε να μας επηρεάσει αυτή, αλλά μέχρι να βρούμε και εμείς το ρυθμό μας ήμασταν κάπως πιο χαλαρές στο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια όμως ανεβάσαμε ρυθμούς, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ για τα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα και ήρθε ακόμα μία νίκη για εμάς, που ήταν και το ζητούμενο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ