30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίσσας: «Θέλει προσοχή»

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών επαναρχίζει και o Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση υποδεχόμενος τον Πρωτέα Βούλας στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» δούλεψαν εντατικά καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής, με τα προβλήματα πάντως να μη λείπουν εν όψει του κυριακάτικου (22/04, 14.00) ματς, καθώς η Αγγελική Νικολοπούλου συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας της για τον τραυματισμό στο γόνατό της και η Στέλλα Καλτσίδου έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι. Έτσι, η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πρωτέα Βούλας αποτελείται από τις Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Μίσσας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, συνέστησε προσοχή: «Ο Πρωτέας Βούλας με την καινούρια Αμερικανίδα παίκτρια που έχει αποκτήσει, την Νταϊάνα Ντέλβα, είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ομάδα. Είναι ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο που θέλει σοβαρότητα και προσοχή. Και αν συνδυάσουμε και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε αυτήν την περίοδο, μαζί και με τη διακοπή που υπήρχε στο πρωτάθλημα, μπορεί να καταλάβει κανείς την επικινδυνότητα της αναμέτρησης. Το παιχνίδι από μόνο του θέλει προσοχή, εμείς δουλέψαμε καλά αυτό το διάστημα και πλέον είναι το κομμάτι της ενέργειας πολύ σημαντικό. Εμείς θέλουμε να έχουμε προσοχή σε όλα τα αμυντικά και επιθετικά μας πλάνα και να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ