25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίσσας: «Δύσκολες συνθήκες»

Την πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας των Εσπερίδων στο κλειστό του Εσπέρου.

Οι Πειραιώτισσες επιβλήθηκαν και του συγκροτήματος της Καλλιθέας και πέρασαν στα ημιτελικά, με τον προπονητή τους Κώστα Μίσσα να στέκεται μετά το τέλος του ματς στις συνθήκες που διεξήχθη η αναμέτρηση: «Τελείωσε και αυτό το παιχνίδι, έχοντας βέβαια και δύσκολες συνθήκες εδώ, αφού παίζαμε σε ένα πολύ παγωμένο γήπεδο. Τώρα, μπαίνουμε στην περίοδο που θα έχουμε μερικές ημέρες ξεκούρασης, ώστε να ξαναγεμίσουμε μπαταρίες και να επιστρέψουμε δυνατοί στο βασικό μας στόχο. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος για όλον τον κόσμο. Με υπομονή πάνω από όλα και για όλους τους Έλληνες, μικρούς και μεγάλους, τα πράγματα να είναι καλύτερα στο 2018».

Η Άννα Σπυριδοπούλου, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Κλείσαμε για γιορτές θεωρώ με έναν πολύ επιτυχημένο τρόπο. Οι Εσπερίδες είναι πολύ καλή ομάδα που προσπάθησε να δείξει έναν καλό εαυτό στο παρκέ, όπως και εμείς. Τώρα, θέλουμε να ξεκουραστούμε για λίγο. Τα κεφάλια μέσα από εβδομάδα, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Τζιρόνα. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε». Πλέον, οι «ερυθρόλευκες» θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τις αναμετρήσεις τους στους «16» του Eurocup Γυναικών με την Τζιρόνα, με το πρώτο παιχνίδι να λαμβάνει χώρα στο ΔΑΚ Γλυφάδας στις 4 Ιανουαρίου και τον επαναληπτικό να ακολουθεί στις 11/12 επί ισπανικού εδάφους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ