16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μίσσας: «Δεν είχε λογική το… μάγκωμά μας»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε και του δεύτερου Φάρου στο ΔΑΚ Γλυφάδας και παρέμεινε πρώτος και αήττητος στην Α1 Γυναικών.

Το «δεκαεφτά στα δεκαεφτά» έκαναν οι «ερυθρόλευκες», που συνάντησαν αντίσταση από το συγκρότημα του Κερατσινίου μόνο για ένα ημίχρονο. Ο προπονητής τους Κώστας Μίσσας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ανέφερε σχετικά: «Είναι δεδομένο και σίγουρο ότι ο Φάρος είναι πολύ καλή ομάδα με πάρα πολύ καλή φροντλάιν. Ξέραμε τα προβλήματα που θα μπορούσαμε να έχουμε από πλευράς μεγέθους που έχει ο Φάρος στις ψηλές του. Σε εκείνο που καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια είναι ότι πήραμε πάρα πολλές μπάλες από τις παγίδες που κάναμε στις τρεις ψηλές που χρησιμοποιεί ο Φάρος. Αυτό που όμως για εμένα δεν είχε… λογική ήταν το «μάγκωμα» και η πίεση που είχαμε στην επίθεση. Εμείς είμαστε ομάδα που τα αφύλαχτα σουτ θα τα πάρει, έχουμε το ταλέντο και την ικανότητα και πάρα πολλές φορές ψάχναμε την τέλεια πάσα, χωρίς κανέναν λόγο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε το ρυθμό μας».

Όσον αφορά στην άνοδο της απόδοσης των παικτριών του στο δεύτερο μέρος, συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια άλλαξαν τα πράγματα και θεωρώ ότι από πλευράς τακτικής ήμασταν αποτελεσματικοί στη ζώνη που παίξαμε, την οποία την γυρνάγαμε σε μαν του μαν με αλλαγές, γεγονός που μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε ρυθμό, να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια και από εκεί και πέρα τελείωσε το παιχνίδι, πιο εύκολο από το ξεκίνημά του. Τέλος, αξίζει να πούμε πως στην αρχή στα ριμπάουντ είχαμε αποτελεσματικότητα, όμως τα δέκα επιθετικά του Φάρου είναι κάτι που δεν πρέπει να το επιτρέπουμε ως ομάδα. Και ας είχαμε και εμείς από την πλευρά μας δέκα επιθετικά ριμπάουντ. Σήμερα (χθες, 04/03), πάντως, αυτό δεν μας επηρέασε».

Η Ιβόν Άντερσον, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, επεσήμανε: «Ήρθαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι με το Φάρο, προερχόμενοι από το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που δεν παίξαμε καλά. Γνωρίζαμε λοιπόν ότι έπρεπε να αγωνιστούμε έτσι ώστε να αποδείξουμε τι ομάδα είμαστε και να παίξουμε ως Ολυμπιακός. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι το αποδείξαμε αυτό ως ένα βαθμό και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας. Είναι μια διαφορά που ο κόσμος ήθελε και περίμενε από εμάς και μια διαφορά που οφείλαμε κι εμείς να πάρουμε. Θα κρατήσουμε αυτό τα σκορ και θα συνεχίσουμε σε αυτόν το ρυθμό μέχρι το τέλος της σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ