23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μίσσας: «Αυτό είναι απαράδεκτο»

Ο Ολυμπιακός υποτίμησε τον Πρωτέα Βούλας κι αυτό δυσαρέστησε τον προπονητή του, Κώστα Μίσσα.

Οι «ερυθρόλευκες» άλωσαν το «Γ. Γεννηματάς», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, ωστόσο δεν ξεκίνησαν με συγκέντρωση το ματς και στο γεγονός αυτό στάθηκε ο 64χρονος τεχνικός στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε όπως είχαμε πει και στις προπονήσεις και υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Και για εμένα αυτό είναι απαράδεκτο. Πρέπει η ομάδα να είναι έτοιμη ψυχολογικά, διότι δεν μπορείς να μην είσαι έτοιμος τώρα και σε τέσσερις ημέρες να πας να παίξεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και να πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για αυτό. Δεν υπάρχει αυτό στον αθλητισμό. Στο μπάσκετ πρέπει να είσαι επαγγελματίας συνέχεια με οποιονδήποτε αντίπαλο και να παίζεις».

Οι Πειραιώτισσες έχουν μπροστά τους τον επαναληπτικό με την Τζιρόνα, για τους «16» του Eurocup Γυναικών (11/01, 21.00) στην Ισπανία, κι όπως εξήγησε ο Κώστας Μίσσας: «Σήμερα (χθες, 07/01) ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε δύο τρία στοιχεία για το ματς στην Πέμπτη (11/01), είτε αυτό είναι για την άμυνα είτε αυτό είναι στην επίθεση, τα οποία τα καταφέραμε να τα εφαρμόσουμε για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι το σημαντικό είναι να είσαι 100% έτοιμος κάθε φορά».

Κλείνοντας, διευκρίνισε για τη μη συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση στην αναμέτρηση: «Από την άλλη, πρέπει να αναφέρουμε ότι είχαμε με τη Μάλτση μια ενόχληση στη γάμπα της και για αυτό την προφυλάξαμε και δεν έπαιξε. Αναφορικά με την Νικολοπούλου και αυτή είχε ένα… τσίμπημα στο γόνατο και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σημαντικό και για τις δύο, γιατί είναι δύο παίκτριες που τις χρειαζόμαστε για την Πέμπτη (11/01)».

Η Όλγα Χατζηνικολάου, από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά και νομίζω ότι είχαμε μείνει στο παιχνίδι της Πέμπτης (04/01) με την Τζιρόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο που σοβαρευτήκαμε και πιέσαμε στην άμυνα βγάλαμε κάποια πράγματα στο παρκέ. Πρέπει πάντα να είμαστε σοβαρές και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να φεύγει. Σίγουρα, είναι πολύ η σκέψη μας στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν μια ευκαιρία να δουλέψουμε και σε αυτά που θα κάνουμε την Πέμπτη (11/01). Τώρα, από εδώ και πέρα, τα καταφέραμε. Ήταν μια καλή νίκη και είμαστε ψυχή, καρδιά και σώμα στο παιχνίδι με την Τζιρόνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ