17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μίροτιτς: «O ανταγωνισμός της Ευρώπης μέτρησε στην επιλογή μου»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα Νίκολα Μίροτιτς, επισημαίνοντας ότι παρόλο που αν συνέχιζε την καριέρα του στο NBA η εξέλιξή του θα ήταν καλύτερη επέλεξε τον ανταγωνισμό της Ευρώπης.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την κορυφαία κίνηση του φετινού καλοκαιριού και μία από τις πιο ηχηρές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Ο Νίκολα Μίροτιτς επέστρεψε στην Γηραιά ήπειρο, και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης, με τις προσδοκίες να είναι πλέον κάτι παραπάνω από υψηλές.

Μιλώντας για πρώτη φορά, ο Μαυροβούνιος (με ισπανικό διαβατήριο) αστέρας εξέφρασε την χαρά του που είναι και πάλι στην Ευρώπη, ενώ αποκάλυψε πως πολλοί άνθρωποι του κύκλου του ξαφνιάστηκαν με την απόφασή του να αφήσει το ΝΒΑ. Όσο για τον λόγο (έναν από τους πολλούς) που τον έκανε να κάνει το ταξίδι της επιστροφής, συνοψίζεται σε μία λέξη: ανταγωνισμός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολα Μίροτιτς:

«Eίμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος, όπως είναι και η οικογένειά μου και ανυπομονώ να γνωρίσω τους ανθρώπους στην ομάδα και την πόλη. Έχω δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα από φίλους μου και μέλη της οικογένειάς μου, ήταν μεγάλη έκπληξη για πολλούς, αλλά πάνω από όλα με στήριξαν οι άνθρωποι που αγαπώ. Όταν είμαι εγώ χαρούμενος είναι και η οικογένειά μου χαρούμενη και ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Τα χρόνια που πέρασα στο ΝΒΑ ήταν πολύ ωραία, με βοήθησαν στην εξέλιξή μου, οι τελευταίες δύο σεζόν μου ήταν οι καλύτερες. Έπαιξα σε πολύ καλές ομάδες, αλλά μου έχει λείψει ο ανταγωνισμός της Ευρώπης. Το ισπανικό πρωτάθλημα, η Ευρωλίγκα, το Copa del Rey. Η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ, έχοντας ένα πάρα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ