21.3 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Μίλωνας : Ζητάει να καλύψει θέση στην Β’ Εθνική (pic)

Η κίνηση της ΕΟΚ να αλλάξε τα πράγματα στους δυο ομίλους του Βορρά στην Β' Εθνική, έφερε τις πρώτες αντιδράσεις και από σωματεία της Νότιας Ελλάδας, με τον Μίλωνα να σέρνει το χορό.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με επιστολες που απέστειλε στην ΕΟΚ ζητάει να μπορέσει να καλύψει το κενό που άφησαν με την αποχώρηση τους Ιωνικός ΝΦ και Χαλκίδα, αναφέροντας πως αυτο μπορεί αν γίνει νόμιμα και με προτεραιότητα, και πλέον περιμένει την σχετική απάντηση.

Αναλυτικά η επιστολή :

«Καλημέρα σε όλους , υγεία και δύναμη να έχουμε !!! Με αφορμή την τελευταία απόφαση της Ε,Ο.Κ για άνοδο ομάδων από Γ σε Β εθνική κατηγορία για κάλυψη κενών στους ομίλους του Βορρά και την αυριανή κλήρωση των πρωταθλημάτων αποστείλαμε δυο επιστολές στην Ομοσπονδία Διαμαρτυρόμενοι γιατί δεν έπραξε τα ίδια και για τους ομίλους του Νότου όπου υπάρχει κενό από μη συμμετοχή ομάδας (Ιωνικός ΝΦ ) η ομάδων ( Χαλκίδα) ! Με την επιστολή ζητάμε ίδια αντιμετώπιση και δηλώνουμε δυνατότητα κάλυψης κενής θέσης από τον Μίλωνα , που νόμιμα έχει άμεση προτεραιότητα !, παράλληλα έγινε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΓΓ της ομοσπονδίας κ Τσαγκρώνη και τον κ Κόνιαρη !!! Ανάλογα με την απάντηση θα δούμε τις επόμενες ενέργειες μας !!!! Ο Μίλωνας πάντα είχε και έχει απέραντο σεβασμό σε όλους τους θεσμούς και τις αποφάσεις τους αλλά και πάντα υψώνει τη φωνή μπροστά σε κραυγαλέες αδικίες !! Δεν ζητιανεύουμε , δεν ζητάμε χάρες απλά ζητάμε δίκαιη και ίση αντιμετώπιση !!! Καλύπτονται κενά σε ορισμένους ομίλους και σε άλλους όχι !! Γιατί ; Ελπίζουμε σε αποκατάσταση της άδικης αντιμετώπισης και να μην χρειαστεί να προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ