19.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μίλιτσιτς: «Αν ο Γκομπέρ παίρνει 205 εκατ. τότε ο Γιόκιτς πρέπει να πάρει 500»

Μετά τον Σακίλ Ο'Νιλ ο Ντάρκο Μίλιτσιτς είναι ο επόμενος παλαίμαχος παίκτης που σχολίασε δημόσια ότι ο Ρούντι Γκομπέρ δεν άξιζε να υπογράψει τόσο μεγάλο συμβόλαιο και θέλησε να υποστηρίξει τον συμπατριώτη του, Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Γάλλος σέντερ των Γιούτα Τζαζ πριν λίγο καιρό υπέγραψε στο νέο του συμβόλαιο με τους «μορμόνους», όπου τον καθιστά ως τον πιο ακριβοπληρωμένο σέντερ στην ιστορία του ΝΒΑ και αυτό φαίνεται να μην το δέχονται παλαίμαχοι παίκτες που αγωνίζονταν στην ίδια θέση.

Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς, οποίος δεν έκανε ποτέ την καριέρα που περίμεναν πολλοί όταν τον επέλεγαν στο Νο.2 του Draft οι Πίστονς και τα παράτησε νωρίς, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για τον Ρούντι Γκομπέρ, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του all star παίκτη των Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς.

«Αν ο Γκομπέρ παίρνει 205 εκατομμύρια, ο δικός μας πρέπει να υπογράψει για 500 εκατομμύρια. Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά» και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Νίκολα, γιατί ξέρω ότι αγαπάει το μπάσκετ, είναι αφοσιωμένος σε αυτό και είναι ξεκάθαρο ότι είναι πολύ διαφορετικός από τους άλλους σταρ του ΝΒΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ