22.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Μίλισιτς για Αταμάν: «Είναι “μικρός” ως προπονητής και ως άνθρωπος»

Το τελευταίο διάστημα τα σέρβικα μέσα ασχολούνται με την αυστηρή κριτική του Εργκίν Αταμάν στον Βασίλιε Μίτσιτς περί αδιαφορίας μετά την κακή του εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον συμπατριώτη του Ντάρκο Μίλισιτς να υψώνει.. ασπίδα και να ρίχνει... πυρά προς τον Τούρκο προπονητή.

Εκτάσεις φαίνεται να παίρνει το ξέσπασμα του Αταμάν προς τον Μίτσιτς, καθώς στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΙΤU άφησε εκτός αποστολής τον Σέρβο γκαρντ για λόγους υγείας σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Αυτό όμως δεν έπεισε τον άλλοτε Νο.1 του ΝΒΑ, Ντάρκο Μίλτισιτς, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί τον άσο της Εφές και να τα βάλει με τον Αταμάν.

«Δεν γνωρίζω τον Βασίλιε (Μίτσιτς) προσωπικά, αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να είναι περισσότερο επαγγελματίας από αυτόν. Έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι τέλους, παρότι έχασε τη μητέρα του. Είναι αυτός που κρατάει όρθια πολλές φορές την Αναντολού Εφές, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να του επιτεθεί δείχνει ότι είναι "μικρός" προπονητής και ακόμη πιο "μικρός" άνθρωπος» ενώ συνέχισε:

«Αν είχε κάποιο παράπονο από αυτόν, γιατί δεν του το είπε επί προσωπικού, αλλά δημόσια; Τέτοιοι προπονητές δείχνουν αφέλεια όταν επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο στους παίκτες τους. Είμαι σίγουρος ότι στον επόμενο αγώνα, ο Βασίλιε Μίτσιτς θα είναι ο καλύτερος παίκτης της Αναντολού Εφές».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ