23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μίλησε στο… τέλος ο Φερνάντεθ για τη Μάλαγα

Δύο συναρπαστικά παιχνίδια έκλεισαν την αποψινή ημέρα στην ACB με την Ουνικάχα Μάλαγα να καταθέτει την ψυχή της στο δεύτερο μέρος και να επικρατεί της... ελληνικής Γκραν Κανάρια με 79-76 ενώ η Ανδόρα δραπέτευσε από το Μπιλμπάο με 87-82.

Σε ένα ματς όπου είχε αρκετό θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις, η Ουνικάχα Μάλαγα μίλησε στο... τέλος και επικράτησε την Γκραν Κανάρια του Φώτη Κατσικάρη και του Γιάννη Μπουρούση με 79-76 και τους έπιασε στη βαθμολογία (6-6). Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από την αρχή μέχρι το τέλος και παρότι οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 43-34 εν τέλει όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος και στις λεπτομέρειες πήραν τη νίκη. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη νίκη είχε ο Χάιμε Φερνάντεθ με 25 πόντους αλλά και ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» Άξελ Τουπάν με 17 πόντους. Από την άλλη πλευρά ο Ντεμόντε Χάρπερ δεν αποδείχθηκε αρκετός με 24 πόντους ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης σε 25 λεπτά σημείωσε 8 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Η Ανδόρα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και με κορυφαίο τον Κλέβιν Χάνα με 20 πόντους πέρασε από τη Μπιλμπάο με σκορ 87-82 και πλασαρίστηκε στην έκτη θέση με 7-5. Αντιθέτως η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού έπεσε στο ρεκόρ 5-7 με τον Αρνόλντας Κουλμπόκα να μην μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση με τους 18 προσωπικούς του πόντους. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου με την Μπιλμπάο να προηγείται (67-62) αλλά το 25-15 στο τέταρτο δεκάλεπτο έκρινε την αναμέτρηση.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ