24.8 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Μίλησε στον Γκιγιέρμο ο ΛεΜπρόν! (vids)

Μία... ιστορική στιγμή συντελέστηκε στο All Star Game του ΝΒΑ, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ενδίδει επιτέλους στην αγωνιώδη και χρόνια προσπάθεια του συνεργάτη του Τζίμι Κίμελ, Γκιγιέρμο Ροντρίγκες, και να του μιλάει.

Κάθε χρόνο, πριν από το All Star Game ή τους Τελικούς του ΝΒΑ, διεξάγεται η καθιερωμένη Media Day, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε ένα πρόσωπο. Και όχι δεν είναι αθλητής, αλλά δημοσιογράφος, και ο λόγος δε γίνεται παρά για τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκες.

Ο συνεργάτης του Τζίμι Κίμελ στο ομώνυμο «σόου» του διάσημου παρουσιαστή, προσπαθούσε εδώ και έξι χρόνια να μιλήσει στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, είτε στο All Star Game είτε στους Τελικούς, με τον ηγέτη των Καβαλίερς να τον αγνοεί επιδεικτικά όλο αυτό τον καιρό, χωρίς να εξηγεί το λόγο. Η υπόθεση αυτή είχε πια αποτελέσει... κεντρικό θέμα στις εκάστοτε Media Day, ώσπου ήρθε η «ευλογημένη» μέρα για τον Μεξικοαμερικανό δημοσιογράφο.

Τη στιγμή που ο ΛεΜπρόν μιλούσε σε όλους τους εκπροσώπους του Τύπου, ο Γκιγιέρμο βρήκε την ευκαιρία να «τρυπώσει» και να κάνει ερώτηση στον «Βασιλιά», η οποία αφορούσε το ποια είναι η αγαπημένη του σαλάτα. Η έκπληξη ήταν πως ο δεύτερος... απάντησε - είπε πως σημασία είναι να υπάρχει μεγάλη δόση προτεϊνών στο εκάστοτε γεύμα - δίνοντας στον Γκιγιέρμο τη λύτρωση που αναζητούσε για παραπάνω από μισή δεκαετία. 

Δείτε την ιερή στιγμή του Γκιγιέρμο, που επιτέλους εκπλήρωσε την αποστολή του, καθώς και τις προηγούμενες απόπειρές του να μιλήσει με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ