21 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίλησε με Μέξα ο ΠΑΟΚ

Τον προπονητή που θα τον καθοδηγήσει την καινούρια σεζόν, εντός και εκτός συνόρων, εξακολουθεί να αναζητεί ο ΠΑΟΚ.

Οι συναντήσεις του με τεχνικούς, που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τα «ηνία» του πάγκου του εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League και το Basketball Champions League, συνεχίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (14/08), με τον Κώστα Μέξα να περνάει από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κλειστό της Πυλαίας, για να συζητήσει με το μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη.

Στην περίπου δύο ωρών συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα και οι λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας των δύο πλευρών. Απομένει πλέον η απόφαση για το νέο προπονητή της ομάδας, ώστε την επόμενη εβδομάδα οι Θεσσαλονικείς να ξεκινήσουν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε πως, εκτός από τον 42άχρονο προπονητή, ο ΠΑΟΚ συναντήθηκε πρόσφατα στο «PAOK Sports Arena» και με τον Κώστα Φλεβαράκη, ενώ δεν προχώρησαν οι επαφές του με τους Νταμίρ Μουλαομέροβιτς και Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Κώστας Μέξας εργάστηκε πέρυσι στον Ηρακλή, οδηγώντας τον στη δεύτερη θέση στην Α2 και την άνοδο στην Basket League, και στο παρελθόν έχει καθίσει -μεταξύ άλλων- στον πάγκο των Τρικάλων BC, Απόλλωνα Πατρών, ΚΑΟΔ και ΜΕΝΤ. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την προπονητική το 1997 στο Χορτιάτη κι έχει υπάρξει προπονητής και στους Αμπελόκηπους και τα γυναικεία τμήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Καστοριάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ