21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίλησε η έδρα και… προβάδισμα για Μπάγερν (vids)

Η Μπάγερν κατάφερε αυτή την φορά να διατηρήσει την έδρα της και με το 72-66 επί της Άλμπα έκανε το 2-1, για να πάρει αυτή πια το προβάδισμα τίτλου στη Γερμανία.

Δύο νίκες χρειάζεται ακόμη η Μπάγερν Μονάχου, ώστε να φτάσει στο double στη Γερμανία, επικρατώντας με 72-66 της Άλμπα Βερολίνου στο Game 3 και αξιοποιώντας το... break to break που είχε κάνει στο δεύτερο τελικό για το 2-1. Οι «Βαυαροί» ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι μέχρι το ημίχρονο (46-29) και αυτό ήταν που, επί της ουσίας, τους κράτησε όρθιους μέχρι το φινάλε, με τους παίκτες του Αΐτο Ρενέσες να επιχειρούν την ολική επαναφορά αλλά να φτάνουν μόνο μέχρι το 70-66, με τρίποντο του Γκίφεϊ στα 40" πριν από το φινάλε.

Με τις βολές του Λούτσιτς, αμέσως μετά, «κλείδωσε» το αποτέλεσμα για την Μπάγερν, η οποία είχε σε πολύ καλή κατάσταση τον Ρέτζι Ρέντινγκ, με 18 πόντους, έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ, ενώ το αποτέλεσμα πανηγυρίστηκε δυναμικά, με την παρουσία του προέδρου Ούλι Χένες (φώτο). Στην αντίπερα όχθη, 16 πόντους με 6/10 σουτ σημείωσε ο Σπένσερ Μπάτερφιλντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ