26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Μίλησαν οι έδρες σε Ανδόρρα και Μάλαγα (vids)

Ουνκάχα Μάλαγα και ΜόραΜπανκ Ανδόρρα πήραν τις εντός έδρας νίκες επί της Ομπραντόιρο με 85-67 και της Σαραγόσα με 106-78 αντίστοιχα στους αγώνες που σήκωσαν την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Liga Endesa.

(Photo ACB / Albert Martín)

ΜόραΜπανκ Ανδόρρα-Σαραγόσα 106-78

Η νίκη της ομάδας του Ίμπον Ναβάρο είναι πολύ σημαντική, καθώς ακόμη κυνηγάει μια θέση που οδηγεί στο Copa del Rey, ενώ χρυσάφι μπορεί να αποδειχθεί η μεγάλη διαφορά με την οποία επικράτησε. Το αποτέλεσμα ήταν μεγάλη έκπληξη και ως προς αυτό το +28, καθώς η Σαραγόσα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα (12-3). Η Ανδόρρα με αυτή τη νίκη έφτασε στο 9-7.

Ο Κλέβιν Χάνα με 20 πόντους, ο Ερίκ Μασενάτ με 16 και οι Σένγκλιν, Ουόκερ που πρόσθεσαν από 17 ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών που είχαν ένα 53% στα σουτ τριών πόντων (17/32). Για τη Σαραγόσα ο Κάρλος Αλοθέν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 15 πόντους.

 

 

Ουνικάχα Μάλαγα-Ομπραντόιρο 85-67

Η Ομπραντόιρο αιφνιδίασε την Ουνικάχα Μάλαγα στην πρώτη περίοδο (19-26), αλλά οι "πράσινοι" βρήκαν τον καλό τους εαυτό και με τον Τζος Άνταμς σε πρώτο πλάνο (18π), ανέτρεψαν την κατάσταση και έφτασαν στη νίκη . Ο Κώστας Βασιλειάδης επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ήταν στο ρόστερ, αλλά δεν αγωνίστηκε.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ