24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μία σεζόν γεμάτη highlights και νίκες»

Το πρώτο δείγμα γραφής του ΠΑΟΚ ήταν το λιγότερο θετικό. Όχι τόσο γιατί νίκησε μια τουρκική ομάδα με ποιότητα όπως η Γκαζιαντέπ, όσο γιατί έβγαλε στο παρκέ αρκετά από τα στοιχεία στα οποία δουλεύει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που δεν έκρυψε άλλωστε την ικανοποίηση του.

 

Σε αυτήν την ομάδα από την οποία την Παρασκευή έλειψαν οι Ζάρας, Χαραλαμπόπουλος και Τρις, είναι προφανές ότι την… μπαγκέτα θα κρατάει ο Κέβιν Ντίλαρντ. Σε μία μέρα στην οποία δεν ήταν εύστοχος (4/13 σουτ εντός παιδιάς), βοήθησε καταλυτικά στην ανατροπή του -15 και στην επίτευξη της νίκης με 16 πόντους, επτά ασίστ, επτά κερδισμένα φάουλ και μόνο ένα λάθος.

 

Ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας στο basketa.gr είπε για το προχθεσινό φιλικό: «Εχω σεβασμό στην Γκαζιαντέπ για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ τους όμως και εμείς έχουμε καλή ομάδα και αυτοπεποίθηση. Εχουμε καλό γκρουπ παικτών και αυτό ήταν απλά το πρώτο βήμα για τη συνέχεια». Σχετικά με την εντύπωση που του δημιούργησε η ομάδα είπε: «Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν δύσκολο αλλά ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Όταν όμως προσαρμοστήκαμε, ηρεμήσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Το περίμενα γιατί έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε. Νομίζω ότι μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

 

Για τη δική του απόδοση είπε: «Μπορούσα να παίξω καλύτερα. Εχασα πολλά ελεύθερα σουτ αλλά το καλό είναι ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να τα βάλουν. Μπορώ να γίνω πολύ καλύτερος και να το περιμένετε» και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Θα κερδίζαμε με 20 αν έκανα και εγώ το παιχνίδι μου».

 

Ο Ντίλαρντ είπε γι’ αυτά στα οποία η ομάδα δουλεύει προκειμένου να βελτιωθεί: «Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να φτιάξουμε. Ακόμη μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Η σεζόν άρχισε πριν τρεις εβδομάδες, είμαστε ακόμη νέοι στην ομάδα, είναι σαν να παίζεις με ξένους. Νομίζω ότι κάναμε όμως καλή δουλειά ως τώρα». Ο Αμερικανός προσέφερε δύο φάσεις «alley-oop» στον Κλάσεν ξεσηκώνοντας τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Θα είναι μια συναρπαστική χρονιά, γεμάτη με highlights, γεμάτη με νίκες. Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε όμως νικήσαμε. Οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να περιμένουν να δουν πολλά από εμάς».

 

Ο Αμερικανός ξέρει τον Μπράντον Τρις που θα πλαισιώσει την περιφέρεια της ομάδας: «Παίξαμε αντίπαλοι πριν τέσσερα χρόνια στην Ιταλία όταν αυτός ήταν στην Τρέντο και εγώ στην Καζάλε. Νομίζω… κερδίσαμε» είπε και περιέγραψε τον συμπατριώτη του: «Πολύ δυνατός και έμπειρος γκαρντ. Θα μας δώσει βάθος. Είμαστε ήδη μια ομάδα με βάθος, έχουμε αρκετούς καλούς νέους παίκτες οπότε με αυτόν θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στο καλύτερο επίπεδο».

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ