21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μία οικογένεια στο Περιστέρι (pics)

Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του στο Περιστέρι δείπνησαν όλοι μαζί το βράδυ της Πέμπτης (20/12).

Το παρών στο δείπνο, που παρέθεσαν οι ιδιοκτήτες του μεζεδοπωλείου «Κεφτεδάκι» Νίκος και Γιώργος Ζαφείρης, έδωσε και ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά στην πράξη πως βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και τη στηρίζει. Στα δυτικά προάστια προετοιμάζονται για τον εκτός έδρας αγώνα τους με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (23/12, 15.00) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ανακοίνωση: «Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να έρθουν ακόμη πιο κοντά, είχαν το βράδυ της Πέμπτης (20/12) τα μέλη της οικογένειας του Περιστερίου Βίκος Cola. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες συνέφαγαν στο δείπνο, που παρέθεσαν προς τιμήν τους, στο γνωστό μεζεδοπωλείο «Κεφτεδάκι», οι ιδιοκτήτες του, Νίκος και Γιώργος Ζαφείρης. Ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, έδωσε το «παρών» για αρκετή ώρα, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι στο πλευρό της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ