26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Μία έμεινε, μία έφυγε

Ο Πρωτέας Βούλας συνεχίζει το σχεδιασμό του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει στο Νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών.

Η Ανθή Χατζηγιακουμή ανανέωσε τη συνεργασία της για άλλο ένα χρόνο και θα ενισχύσει το συγκρότημα του Γιώργου Τσεμπέρη στο νέο πρωτάθλημα, αντίθετα παρελθόν αποτελεί η Ιωάννα Χατζηλεοντή. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για πέμπτη χρονιά στον Πρωτέα. Φέτος είναι ευκαιρία να δουλέψουμε όλα τα κορίτσια και να βελτιωθούμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας, που είναι η άνοδός μας στην Α1 Εθνική κατηγορία», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας η πρώτη.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την παίκτριά μας Χατζηγιακουμή Ανθή. Η εμπειρία της και οι δεσμοί της με όλη την ομάδα, θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας για την επόμενη χρονιά.

Ο Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με την Ιωάννα Χατζηλεοντή. Ευχόμαστε στην Ιωάννα καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα της καριέρας της».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ