23.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Μήτρου-Λονγκ: «Να παίξω στην Εθνική, άνθρωπός μου ο Κατσικάρης»

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ διεκδικεί την καθιέρωσή του στο ΝΒΑ, παίζοντας για τους Γιούτα Τζαζ του, επίσης Έλληνα, Φώτη Κατσικάρη, με τον ομογενή σουτέρ να μιλά στο συνδρομητικό κανάλι και να αναφέρεται στην προοπτική να αγωνιστεί μελλοντικά στην Εθνική Ελλάδας, έχοντας το δικαίωμα παρότι έχει φορέσει νωρίτερα τα χρώματα του Καναδά, ενώ σχολίασε τη συνεργασία του με τον έμπειρο τεχνικό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την σημαντική προοπτική να εκπροσωπήσει την Εθνική Ανδρών: «Ναι, είναι, πραγματικά είναι. Ήταν πολύ μεγάλη η διαδικασία μέχρι να πάρω το ελληνικό διαβατήριο. Θεωρώ ότι ο ατζέντης μου και όλοι όσοι είναι στο πλευρό μου έχουν κάνει σπουδαία δουλειά για να τα καταφέρουν, μόνο και μόνο για να έχω την ευκαιρία να το κάνω. Πρώτον δεν θα με πείραζε απλά να πάω στην Ελλάδα για να την δω, για να δω όλα τα όμορφα μέρη που έχω ακούσει. Δεύτερον θα ήθελα να εκπροσωπήσω το επώνυμό μου και να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω κάτι σπουδαίο για την Ελλάδα, γιατί έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα».

Για τη συνεργασία του με τον Φώτη Κατσικάρη στη Γιούτα: «Είναι τρομερό. Ο κόουτς Φώτης είναι ο άνθρωπός μου, με πειράζει συνεχώς για τα παπούτσια μου, πάντα φροντίζει να έχω κάτι μπλε πάνω μου για να εκπροσωπώ την ελληνική κοινότητα. Είναι σπουδαίος τύπος, αυτός και η γυναίκα του έχουν πει μόνο καλά λόγια για εμένα και είναι ενθουσιασμένοι που παίρνω το διαβατήριό μου και τα καταφέρνω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ