22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Μήτογλου στο Basketa.gr: «Να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα»

Ο Ντίνος Μήτογλου πραγματοποίησε μία ακόμη μεστή εμφάνιση στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ, με 81-78,  στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague και απέδειξε ξανά ότι η προσήλωσή του είναι προσανατολισμένη πρώτα και κύρια στα αμυντικά του καθήκοντα, εξού και οι 2 πόντοι, με 7 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 18:28 λεπτά συμμετοχής.

Το Basketa.gr, μίλησε με τον 23χρονο φόργουορντ του "τριφυλλιού" μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Για τη δύσκολη αλλά και σημαντική αυτή νίκη: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, φάνηκε αυτό. Βρήκαμε ένα ρυθμό, η Φενέρ βρήκε τρόπο να μας σταματήσει και μπήκε πάλι στο παιχνίδι. Στο τέλος όμως μέτρησαν οι λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στην ομάδα, πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τα 17 λάθη στα οποία υπέπεσαν οι "πράσινοι": «Ήταν "αχρείαστα"  λάθη, λαθή τα οποία δεν έπρεπε να τα κάνουμε και ήταν εύκολα λάθη για εμάς. Πρέπει να τα βελτιώσουμε αυτά και στο επόμενο παιχνίδι να μη γίνουν, γιατί πιθανώς θα μας στοιχίσουν πιο πολύ».

Αναφορικά με τις βολές: «Χάσαμε κάποιες βολές, αλλά στο τέλος, εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι, τις βάλαμε. Μπράβο στον Τζίμερ για τις μεγάλες βολές, και στον Ταϊρίς. Πρέπει φυσικά να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι».

Για το επερχόμενο ματς με τη Μακάμπι στο Ισραήλ (19/12, 21.05): «Φορμαρισμένη ομάδα, πολύ καλή και ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Έχει και ψυχολογία. Οι τραυματισμοί δεν πρέπει να μας ξεγελάσουν. Εμείς πρέπει να πάμε με το σκεπτικό όλα ή τίποτα»!

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ