22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο κορωνοϊός έφερε μήνυση στη Βόννη

Σαν να μην έφτανε η πανδημία του κορωνοϊού και η αβεβαιότητα που αυτή δημιουργεί για την προσεχή αγωνιστική περίοδο αλλά και για την ασφάλεια όλων μας ευρύτερα, η Βόννη έχει τα δικά της μπλεξίματα. 

Η γερμανική ομάδα αποφάσισε πρόσφατα να λύσει τη συνεργασία της με τον Γιόσικο Σάιμπου, έπειτα από τη συμμετοχή του παίκτη σε μία διαδήλωση ενάντια στην ύπαρξη της νόσου και κατά των μέτρων  περιορισμού τα οποία θεσπίζονται σε όλες τις χώρες, στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσής της. 

Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Βόλφγκανγκ Βίντλιχ, είχε τονίσει πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε έναν μόνιμο κίνδυνο μόλυνσης, όπως αυτόν, που αποτελεί ο Σάιμπου, είτε προς τους συμπαίκτες του, είτε προς τους παίκτες των άλλων ομάδων του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του ο παίκτης, αποφάσιε να κινηθεί νομικά ενάντια στην ομάδα και δήλωσε: «Είμαι παίκτης, αλλά είμαι πρωτίστως άνθρωπος. Το να χάνω έτσι τη δουλειά μου είναι κίνηση δικτατορική και ένα χαστούκι στο πρόσωπο της ελευθερίας της έκφρασης. Πάντα πίστευα ότι η ανοχή είναι η κύρια προτεραιότητα της Βόννης, αλλά μου απέδειξαν ότι είμαι λάθος»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ