25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μήνυμα της Ανδόρρα στη… μαμά του Ντόντσιτς!

Μία στροφή έμεινε για το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στην Ισπανία και το πρώτο σίγουρο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον πρώτο και στον όγδοο. Κοινώς ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης που σφράγισε την πρωτιά με τη χθεσινή νίκη της επί της Μπανταλόνα και τη ΜόραΜπανκ Ανδόρρα που βρέθηκε στα playoffs μετά την ήττα της Μπιλμπάο από την Μπασκόνια.

Παρακολουθώντας λοιπόν τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση και ειδικά αυτό το απίστευτο καλάθι αλά Τζόρνταν του Λούκα Ντόντσιτς, η ομάδα του Θανάση Αντετοκούνμπο, αποφάσισε να στείλει μήνυμα απευθείας στην μαμά του Σλοβένου, Mίριμα Ποτέρμπιν, μέσω ενός τιτιβίσματος.

Τι λέει; "Δείτε, κυρία Ντόντσιτς, αν θέλετε να έρθετε εδώ στο βουνό είναι καλό και υγιεινό, αλλά αν ο μικρός δεν θέλει να έρθει, μην επιμείνετε... Μεγάλωσε πια!" Στη χώρα που μπορούν να γίνουν αυτά, που μπορείς να γελάσεις και να διασκεδάσεις με το μπάσκετ, όσο σοβαρά κι αν το παίρνουν! Και σε μια ομάδα που έχει έναν από τους καλύτερους και πιο ευρηματικούς λογαριασμούς στο twitter φέτος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ