24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μήνυμα ζωής στα Δύο Αοράκια (pics)

Με δύναμη ψυχής έγινε η εκκίνηση του 24ου ΕΚΟ All Star Game, στα Δύο Αοράκια, αφού το πρόγραμμα του Σαββάτου (08/02) άνοιξε ο αγώνας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Στο EKO All Star Game ΟΣΕΚΑ οι παίκτες παρέδωσαν και φέτος μαθήματα ζωής, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει πραγματικό εμπόδιο μπροστά στη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής. Οι συμμετέχουσες ομάδες συμμετείχαν, παράλληλα, στην παγκόσμια θλίψη για το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα. Έτσι, αναμετρήθηκαν ο «Μίνωας» (Κόμπι) και ο «Θησέας» (Τζίζι), με τους παίκτες να κάνουν, συμβολικά, αμέσως μετά το τζάμπολ παραβάσεις των 24 και των 8 δευτερολέπτων, στη μνήμη τους.

Για την ιστορία, ο «Θησέας» (Κόμπι) ήταν πιο αποτελεσματικός και έφθασε στην επικράτηση με 45-24, σε ένα παιχνίδι που ήταν μοιρασμένο σε δύο δεκαπεντάλεπτα κι αφού προηγήθηκε στο πρώτο με 29-13. Όλοι οι αθλητές εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό του Ηρακλείου. MVP αναδείχθηκε ο Χρήστος Μαρτσάκης, που είχε 8π. και τέσσερα ριμπάουντ.

Δεκαπεντάλεπτα: 13-29, 24-45.
«Μίνωας» (Κόμπι): Χατζηδημητρίου 2, Διμπιτούζης, Κοντογιάννης, Ξαμάνθη 6, Χατζικάντης, Σέβτσοβ, Φιλίππου 2, Τσίλης 4, Χρονοπούλου 6, Λιανός, Χρυσοβέργης, Σκορδίλης 4.
«Θησέας» (Τζίτζι): Τσαουσίδης, Δίτσης 3, Μακρής 12, Μαρτσάκης 8, Στυλιανακάκης 2, Παπαδόπουλος 2, Τσαπανίδης 7, Τσούμας 3, Χαλδαίος, Κότσαρης 4, Μπουχαλάκης, Κουφός 4.

Πριν από τον αγώνα ομάδων με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κοντογιάννης. Στο ημίχρονο η ΟΣΕΚΑ βράβευσε τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο διά του προέδρου της Χρήστου Καλλούδη. Παράλληλα, βραβεύθηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης από το Γρηγόρη Κοντογιάννη.

Οι φωτογραφίες είναι από τον ΕΣΑΚΕ/Intime.gr.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ