16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μήλον της έριδος μεταξύ Μπασκόνια και ΑΕΚ! (vid)

Μετά την απόκτηση του Τζόρνταν Μακ Ρέι, η Μπασκόνια ψάχνει έναν ακόμα παίκτη, με κοινοτικό διαβατήριο αυτή τη φορά, ώστε να μπορέσει να καλύψει επαρκώς το κενό του Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος πήγε στην Μπαρτσελόνα. Κι ένας βασικός υποψήφιος για τη θέση είναι ο Πατρίσιο Γκαρίνο. Ο Αργεντινός φόργουορντ, τον οποίον θέλει και η ΑΕΚ!

Ο Γκαρίνο (24, 1.98μ.) είναι διεθνής με την Εθνική Αργεντινής, μάλιστα αυτές τις μέρες προετοιμάζεται με την υπόλοιπη ομάδα για το Παναμερικανικό Πρωτάθλημα. Όπως υποστηρίζει, όμως, σε δημοσίευμά του το Gigantes del Basket, πολύ σύντομα πρόκειται να πάρει στα χέρια του ιταλικό διαβατήριο, κάτι που τον καθιστά ελκυστική περίπτωση για την Μπασκόνια, η οποία, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Άλλωστε ο προπονητής της, Πάμπλο Πριχιόνι, είναι επίσης Αργεντίνος και τον ξέρει πολύ καλά.

Ο Γκαρίνο είναι αμερικανοτραφής, καθώς έχει σπουδάσει επί μια τετραετία στο πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον, ενώ μετά την αποφοίτησή του πέρυσι δοκίμασε να παίξει στο ΝΒΑ, πρώτα με τους Σπερς, στο ξεκίνημα της σεζόν, και μετά με τους Ορλάντο Μάτζικ, στο τέλος της. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη G-League με τη θυγατρική των Σπερς, Όστιν Σπερς, σκοράροντας 11,2π. κατά μέσο όρο.

Το Gigantes del Basket αναφέρει πως ενδιαφέρον για τον Αργεντινό φόργουορντ έχουν δείξει ιταλικές και ελληνικές ομάδες, αλλά στην πραγματικότητα η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει κινηθεί πιο ζεστά από όλους για να τον αποκτήσει. Ίσως μάλιστα να το είχε ήδη κάνει αν δεν εμφανιζόταν στο προσκήνιο η Μπασκόνια, η οποία ως ομάδα της Ευρωλίγκας έχει προτεραιότητα στις προτιμήσεις του παίκτη. 

Μένει πλέον να φανεί πού θα καθήσει η μπίλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπασκόνια ενδιαφέρεται μεν για τον Γκαρίνο, αλλά παράλληλα κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις. Έχει τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσει, αλλά αν δεν το κάνει, τότε η ΑΕΚ θα γίνει το φαβορί...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ