28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέχρι το Υπουργικό Συμβούλιο η Μακάμπι (pic)

Η ανμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Αναντόλου Εφές, δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί, αφού οι νέοι περιορισμοί που έχει θεσπίσει το Ισραήλ ενάντια στην πανδημία, δεν επιτρέπουν τις πτήσεις από την Τουρκία, που έχει βεβαρυμένο ιικό φορτίο. Η Τουρκία δεν είναι η μοναδική χώρα της λίστας και αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που έχει αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια μπροστά της. 

Το Υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τα Υπουργεία Υγείας, Δικαιοσύνης και Μεταφορών του Ισραήλ θα θίξουν το θέμα στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης Μπενιαμίν Νετανιάχου, όπως αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράχος Ρόι Κοέν, προκειμένου να εξασφαλιστεί άδεια προσγείωσης ξένων, ιδιωτικών πτήσεων.

Βέβαια, μπορεί να μην είναι εφικτό για όλες τις ομάδες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι από εδώ και στο εξής να μισθώνουν πτήσεις τσάρτερ για να πετάξουν στο Ισραήλ, καθώς κάτι τέτοιο απαιτεί να δαπανηθούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. 

Αρχής γενομένης από τη Χίμκι που αντιμετωπίζει τη Μακάμπι αυτή την εβδομάδα (04/02, 21:05), αλλά δεν διεκδικεί τίποτα από τη ευρωπαϊκή της σεζόν πλέον και αντιμετωπίζει οικονιμικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει και τις αποδεσμεύσης παικτών (σσ. Μονρό, Γιόβιτς και ενδέχεται να ακολουθήσει ο Μπούκερ). 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ