24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μέχρι και φυλάκιση για τους ανεμβολίαστους παίκτες στον Καναδά

Το ΝΒΑ έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για το τζάμπολ της σεζόν 2021-22, αλλά το αγκάθι των παικτών που αρνούνται να εμβολιαστούν παραμένει και δημιουργεί προβλήματα. Μια είδηση που προστέθηκε στη λίστα αυτών που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα έρχεται από τον Καναδά. Εκεί οι αρχές ξεκαθάρισαν πως ανεμβολίαστοι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Τορόντο, κινδυνεύουν ακόμη με έξι μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 750.000 δολαρίων αν "σπάσουν" την καραντίνα.

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό, καθώς οι παίκτες συνήθως όταν πηγαίνουν εκτός έδρας δεν παραμένουν κλεισμένοι στα δωμάτιά τους. Κι ενώ κάποιοι θα μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους, κάποιοι θα αναγκαστούν να μείνουν εντός των τειχών, μέχρι να έρθει η ώρα της προπόνησης ή του αγώνα. Όλα αυτά αφού φυσικά έχουν υποβληθεί σε τεστ και έχει δώσει αρνητικό αποτέλεσμα.

Τα προβλήματα είναι μεγάλα για τους παίκτες των Γουόριορς, των Νετς και των Νικς, αλλά και τον Λέικερς και Κλίπερς καθώς τόσο στο Σαν Φραντσίσκο, όσο και στη Νέα Υόρκη και εσχάτως στο Λος Άντζελες απαγορεύεται να πάρουν μέρος σε αγώνες ανεμβολίαστοι παίκτες και κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στα εντός έδρας παιχνίδια. Απαγορεύεται να μπει φίλαθλος ανεμβολίαστος σε αγώνες. Ο πρώτος από τους... αρνητές που άλλαξε γνώμη, εξαιτίας αυτού, ήταν ο Άντριου Ουίγκινς των Γουόριορς.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ