32.3 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Μέσω Ρεθύμνου ψάχνει εξάδα ο Κολοσσός

Το δώρο από τη Λευκάδα δεν ήρθε ποτέ (το Ρέθυμνο πέρασε άνετα κόντρα στη Δόξα) και έτσι ο Κολοσσός Ρόδου θα ψάξει την είσοδό του στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος μέσω Κρήτης.

Η ομάδα του Αρη Λυκογιάννη επικράτησε άνετα στη Ρόδο των Τρικάλων με 73-53, αλλά την ίδια στιγμή η νίκη του Ρεθύμνου στη Λευκάδα, διατήρησε την ισοβαθμία των Κρητικών με τους Ροδίτες στην 6η θέση, με τους πρώτους να υπερτερούν στην ισοβαθμία. 

Ετσι στον πρώτο γύρο των πλέι οφ  (στον οποίο θυμίζουμε παίζουν ο 5ος με τον 8ο και ο 6ος με τον 7ο) ο Κολοσσός Ρόδου αν θέλει να προχωρήσει θα πρέπει να σπάσει την έδρα του Ρεθύμνου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι στη Ρόδο ήταν ντέρμπι μόλις για ένα δεκάλεπτο (20-19 στο 10') καθώς στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και με σερί 25-7 στη δεύτερη περίοδο τελείωσαν το παιχνίδι ουσιαστικά από το ημίχρονο (45-26).

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Χρήστος Σαλούτρος που σούταρε με 75% ευστοχία (3/4 διπ., 3/4 τρ., 6/8β.) σημειώνοντας 15 πόντους και προσθέτοντας 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ στη στατιστική του, ξεχώρισε για τους γηπεδούχους. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η συντριπτική υπεροχή των γηπεδούχων στα ριμπάουντ ( 41 έναντι 27) και στις ασίστ (23 έναντι 11) αλλά και η ευστοχία τους στα δίποντα (64% με 20/31) έκανε τη διαφορά και έτσι δεν τους στοίχισαν τα υπερβολικά λάθη (23)

Μπορείτε να δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ:

 

Photo Credits: Eurokinissi.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ