19.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέσα ο Παππάς!

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί εναντίον του Ερυθρού Αστέρα με τον Νίκο Παππά να τίθεται στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, αφού βρίσκεται κανονικά στη δωδεκάδα του Καταλανού τεχνικού.

Την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για «διπλό» στο Βελιγράδι θα ενισχύσει ο Νίκος Παππάς, αφού συμπεριλήφθηκε από τον Τσάβι Πασκουάλ στη δωδεκάδα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο διεθνής σκόρερ μπήκε σήμερα (21/12) στο αεροπλάνο για την πρωτεύουσα της Σερβίας, παρά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε μετά την νικηφόρα αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/12), καθώς μετά την εντατική θεραπεία που ακολούθησε, ένιωθε έτοιμος.

Αποτελεί ένα καλό ερώτημα, βέβαια, κατά πόσο θα εμφανιστεί επηρεασμένος από τη μικρή περιπέτεια που πέρασε και, φυσικά, κατά πόσο θα μπορέσει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του για την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Ευρωλίγκα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού, είναι η εξής:

Κρις Σίνγκλετον, Κέι Σι Ρίβερς, Νίκος Παππάς, Μάρκους Ντένμον, Τζέιμς Γκιστ, Ίαν Βουγιούκας (αρχηγός), Λούκας Λεκαβίτσιους, Κένι Γκάμπριελ, Ζακ Όγκαστ, Ματ Λοτζέσκι, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Μήτογλου



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ