20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μέσα ο Μπρέι, έξω ο Φόστερ στη Basket League

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από τον κορονοϊό όμως ο Όντεντ Κάτας σκέφτεται την επόμενη ημέρα και πως θα παρατάξει την ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι αναβολές αγώνων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη πάνε κι έρχονται για τους πράσινους λόγω των κρουσμάτων, όμως μόλις ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα και η «Μήδεια», οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν στην κανονικότητα και ο Ισραηλινός τεχνικός έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του.

Συγκεκριμένα όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις όπως όλα φαίνονται θα υπάρξει αλλαγή στην λίστα των δηλωμένων παικτών, καθώς αναμένεται να προστεθεί ο νεοφερμένος Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εuroleague. Αυτός που θα «θυσιαστεί» και θα παραχωρήσει την θέση του στη Basket League και στο Κύπελλο φαίνεται πως θα είναι ο Μάρκους Φόστερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν προσφέρει τα αναμενόμενα στον σύλλογο με την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάτας όσο διάστημα βρίσκεται στον πάγκο των πρασίνων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ