20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Μέσα Λάνγκφορντ, έξω Παππάς

Καθώς η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο ντέρμπι του 2019 και του δευτέρου γύρου της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Παρασκευή πλησιάζει προς το τέλος της, τα νέα από την προπόνηση της Τετάρτης ήταν σχετικά ευχάριστα για τον Ρικ Πιτίνο.

Και τούρο διότι ο Κιθ Λάνγκφορντ κατάφερε να ακολουθήσει μαζί με τους συμπαίκτες του το κανονικό πρόγραμμα, έστω και κατά ένα μέρος του. Ο Αμερικανός δεν είναι ακόμα έτοιμος για να ενσωματωθεί απόλυτα στην ομάδα μετά τη θλάση που έχει υποστεί, όμως το ότι προπονήθηκε είναι από μόνο του ενθαρρυντικό. Κι αφήνει ανοικτό ένα μικρό παράθυρο για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Παρασκευής, έστω κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ο Νίκος Παππάς από τη μεριά του παρέμεινε και την Τετάρτη κλινήρης στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπίσει την αμυγδαλίτιδα που τον προσέβαλε την Πρωτοχρονιά. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη και θα προσπαθήσει να πάρει μέρος στην προπόνηση αμέσως μετά. Αν τα καταφέρει χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, πιθανότατα θα μπορέσει να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ