19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Μέσα» και ο Ντουβιέ

Πάνοπλος θα υποδεχθεί ο Άρης τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο, στον «τελικό» της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι Θεσσαλονικείς «καίγονται» για τη νίκη στο σαββατιάτικο (05/05, 17.00) εντός έδρας ματς, προκειμένου να μην μπλέξουν σε… περιπέτειες όσον αφορά στην παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία, με το Βαγγέλη Αγγέλου να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεσή του, αφού στην τελευταία προπόνηση -την Παρασκευή (04/05)- το ομαδικό πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά και ο Μπράις Ντουβιέ, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Κανονικά γυμνάστηκαν για δεύτερη διαδοχική ημέρα και οι Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ, που επίσης αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού, αλλά είναι πλέον καλά. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο κι ακολούθησε προπόνηση στο παρκέ, χωρίς απρόοπτα.

Ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ανέφερε σχετικά: «Στον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι καθοριστικής σημασίας ο τρόπος που θα προσεγγίσουν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, καθώς η πνευματική προετοιμασία είναι εξίσου σημαντική με την αγωνιστική. Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, αντλώντας δύναμη και από την παρουσία του κόσμου μας. Πιστεύω ότι ο τρόπος που έχουν κυλήσει οι προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, καθώς και το ομαδικό πνεύμα στην ομάδα δίνουν αυτοπεποίθηση στα παιδιά, ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη ηρεμία από όλους να διαχειριστούν κάθε πιθανή δυσκολία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ