26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

«Μέσα» και ο Βασιλόπουλος (vid)

Το Περιστέρι ξεκίνησε την προετοιμασία του και σύντομα θα υπάρχει... απαρτία, με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να μπαίνει σήμερα (19/8) στο πρόγραμμα της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Τα... κεφάλια μέσα έβαλαν στο Περιστέρι, το οποίο ετοιμάζει τη δυναμική του επιστροφή στην Basket League, έχοντας κερδίσει από την περσινή τρομερή πορεία της Α2 το δικαίωμα να πιστεύει πως θα κάνει εκ νέου κάτι ξεχωριστό. Οι προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, έχουν ξεκινήσει και σχεδόν άπαντες είναι παρόντες, με όσους απομένουν για να βρεθούν στο «Ανδρέας Παπανδρέου» να ενσωματώνονται επίσης.

Σήμερα (19/8), ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν εκείνος που εισήλθε στις προπονήσεις της ομάδας (φώτο), ταξιδεύοντας από την Χίο για να βρει αμέσως τους προπονητές και τους συμπαίκτες του, μπαίνοντας επίσης... στα βάσανα. Αυτοί που απομένει να βρεθούν στην χώρα μας, είναι ο Στίβεν Γκρέι και ο Ράιαν Χάροου, με τον πρώτο να έρχεται το πρωί της Τρίτης (21/8) και το δεύτερο να ακολουθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στο μεταξύ, Μιχάλης Πολυτάρχου και Ίγκορ Κέσαρ μοιάζουν να ξεκινούν «ζεστοί», καθώς σε μεταξύ τους διαγωνισμό τριπόντων σκόραραν από 10 εύστοχα, χωρίς να υπάρχει δηλαδή... νικητής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ