25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέρος της προπόνησης ο Καλάθης

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει Βαλένθια και ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τον Νικ Καλάθη να βγάζει μέρος της προπόνησης, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του.

Η τελευταία αποστολή του Παναθηναϊκού, τόσο για τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκα όσο και για το έτος 2017, είναι στη Βαλένθια, με τους «πράσινους» να επιθυμούν ένα νέο «διπλό» στις 28 Δεκεμβρίου, ώστε να παραμείνουν «γερά γαντζωμένοι» στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αν σκεφτεί μάλιστα κανείς πως στη συνέχεια ακολουθούν δύο συνεχόμενα ματς στο ΟΑΚΑ με Εφές-Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, λοιπόν, ξεκίνησαν σήμερα (23/12) το μεσημέρι την προετοιμασία τους εν όψει «Νυχτερίδων», με τον Καταλανό τεχνικό να βλέπει τον Νικ Καλάθη να συμμετέχει σε μέρος της.

Ο διεθνής πλέι μέικερ, συμμετείχε συγκεκριμένα σε κομμάτι που δεν περιείχε επαφές, δείχνοντας πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στον ώμο, στην εντός έδρας επικράτησης επί της Αρμάνι Μιλάνο (15/12). Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι έτοιμος για τη Βαλένθια και το αν θα έχει πιθανότητες, θα ξεκαθαριστεί προσεχώς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ