14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέξας: “Καλό που ξεκινάμε στο γήπεδό μας”

Ο Κώστας Μέξας παρακολούθησε την κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League από το γραφείο του στο κλειστό της Πυλαίας και αμέσως μετά σχολίασε το αποτέλεσμά της μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αν είναι καλή η όχι μία κλήρωση θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Από τη μία, ισχύει το ότι όλοι παίζουν με όλους, αλλά έχει σημασία το πότε, ειδικά αν βάλουμε στην εξίσωση και στο σκεπτικό μας και τα παιχνίδια της Ευρώπης. Είναι σημαντικό πότε θα γίνει ένας αγώνας ή αν ο αντίπαλος έρχεται από ταξίδι. Είναι επίσης και οι ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν και κάτω από τις οποίες αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Είναι καλό για μας που ξεκινάμε από το γήπεδό μας. Το ιδανικό θα ήταν και με τον κόσμο μας, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν ξέρουμε πότε και με ποιες συνθήκες θα γίνει. Ελπίζουμε σύντομα. Με την εικόνα μας μέσα στο παρκέ θα δείξουμε αν η κλήρωση είναι καλή και ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι με το Λαύριο στην έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου, είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Είναι ένα παιχνίδι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά κάθε ματς απαιτεί το 100% από την πλευρά μας. Έχουμε ένα μήνα ακόμη, να επικεντρωθούμε στη βελτίωση μέσα από προπονήσεις και φιλικά και όταν έρθει η ώρα για να ξεκινήσουν οι αγώνες να έχουμε ασφαλέστερη εικόνα και για εμάς, αλλά και για τους αντιπάλους μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ