25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέξας: «Έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης»

Τα Τρίκαλα γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας και ο Κώστας Μέξας ξεκαθάρισε πως η ευθύνη είναι όλων, όπως και στη νίκη, τα θετικά καρπώνονται όλοι. Και δεν άφησε έξω από την εξίσωση ούτε τον εαυτό του.

«Τα περισότερα δεν πήγαν καλά για εμάς σήμερα. Δυστυχώς σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν μπεις να παλέψεις με συγκέντρωση και διάθεση, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που αντικειμενικά είναι καλύτερη από εμάς, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις. Το ότι ο Προμηθέας είναι αντικειμενικά καλύτερος δεν δικαιολογεί την δική μας εικόνα και ειδικά στα τελευταία λεπτά».

Ο Μέξας αρνήθηκε να «χρεώσει» την ήττα σε κάποιον παίκτη ή στην αποτελεσματικότητα από μια συγκεκριμένη θέση όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Ίσως να φταίω κι εγώ που κάποιοι παίκτες δεν βρήκαν ρυθμό. Ήταν μια κακή μέρα και δεν είναι ανάγκη να δείξουμε προς έναν παίκτη ή μια θέση. Κι εγώ δεν τα πήγα καλά. Κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε. Δεν κερδίζει ένας και δεν χάνει ένας. Είναι αφύσικο κάτι τέτοιο. Υπάρχει καταμερισμός ευθυνών και εγώ έχω μεγάλο μερίδιο αυτής της ευθύνης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ