22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μένει στους Ρόκετς κι έχει λόγο ο Χάρντεν (vids)

Ο Ντάριλ Μόρεϊ αποχώρησε από τους Χιούστον Ρόκετς, αλλά αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα του Τζέιμς Χάρντεν αναφορικά με το μέλλον του.

Ο 31χρονος γκαρντ σκοπεύει να συνεχίσει τις προσφέρει τις υπηρεσίες του στις «ρουκέτες», οι οποίες βρίσκονται παράλληλα σε αναζήτηση νέου κόουτς, αφού παρελθόν αποτελεί και ο Μάικ Ντ’ Αντόνι. Ο Τζέιμς Χάρντεν, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, σκοπεύει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ομάδα, μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ, και να ενημερώνεται καθημερινά για όλες τις εξελίξεις.

Προφανώς, δεν θα αποφασίζει εκείνος, αλλά σίγουρα ο λόγος του θα μετράει για τις κινήσεις που θα γίνουν. Οι Χιούστον Ρόκετς υπολογίζουν σε εκείνον και από τη στιγμή που θέλουν να συνεχίσουν να στηρίζονται πάνω του, αλλά κι εκείνος επιθυμεί να παραμείνει στο Τέξας, η γνώμη του θα έχει ουσία τόσο στο θέμα του νέου τζένεραλ μάνατζερ όσο και σε εκείνο του προπονητή.

Ο πρώην τζένεραλ μάνατζερ, Ντάριλ Μόρεϊ, αποχώρησε ύστερα από δεκατρείς σεζόν με ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο έκανε ειδική αναφορά στον Τζέιμς Χάρντεν. «Άλλαξε τη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Θα μπορούσα να αφιερώσω μία ολόκληρη σελίδα στον Τζέιμς Χάρντεν. Ο Τζέιμς Χάρντεν μου άλλαξε τη ζωή. Αλλά δεν έκανε μόνο αυτό, παρά έφερε επανάσταση στο μπάσκετ και συνεχίζει να το κάνει όπως σχεδόν κανένας στο παρελθόν. Το παιχνίδι πλέον, παίζεται διαφορετικά χάρη στον Τζέιμς και σε κάθε ανοιχτό γήπεδο στον κόσμο, η επόμενη γενιά μελετά και μιμείται το παιχνίδι του.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα έχω άλλη συνάντηση μαζί του για να συζητήσουμε για την στρατηγική της ομάδας. Λάτρευα να δουλεύω μαζί του, στην αναζήτηση τρόπων για να συνυπάρξει με τους Hall of Famer συμπαίκτες του, όπως ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο Κρις Πολ και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ. Θα υποστηρίζω τον Τζέιμς στην προσπάθειά του να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στο Χιούστον. Έτσι πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία».

https://www.youtube.com/watch?v=wl1PolmgFvQ

https://www.youtube.com/watch?v=5FJLE9_UtyU

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ