24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μένει στη Ρεάλ ο Ράντολφ

Και ενώ όλοι οι δρόμοι έδειχναν "έξοδο" για τον Άντονι Ράντολφ, αφού και ο ίδιος ο Πάμπλο Λάσο είχε επικοινωνήσει πως δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν, ο 28χρονος φόργουορντ έκανε την ανατροπή και παραμένει στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ράντολφ πραγματοποίησε μία απογοητευτική σεζόν με τη "βασίλισσα", καθώς πέρα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, στερήθηκε αρκετό χρόνο συμμετοχής λόγω κυρίως πειθαρχικών παραπτωμάτων του παίχτη, όπως για παράδειγμα η καθυστερημένη άφιξή του στην προπόνηση. Ο τεχνικός των "Μαδριλένων" δε χρησιμοποίησε σχεδόν καθόλου τον Αμερικανό στα playoffs της ACB κόντρα σε Gran Canaria και Baskonia.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca ωστόσο, ο Ράντολφ πρόκειται να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς ο Λάσο δε θέλει να "διώξει" έναν παίχτη που έχει ακόμη συμβόλαιο μόνο και μόνο για μία "κακή" σεζόν. Η μόνη επιλογή που έχει σε αυτό το σημείο ο Ράντολφ είναι να ενεργοποιήσει την οψιόν opt out για το ΝΒΑ, καθώς δεν υπάρχουν προτάσεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ράντολφ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 9,1 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,4 ασιστ σε μόνο 20' παιχνιδιού στη Euroleague, βοηθώντας τη Ρεάλ να φτάσει στην κατάκτηση του δέκατου ευρωπαϊκού της τίτλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ