21.1 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Μένει ο Τεόντοσιτς στους Κλίπερς… φεύγοντας!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ενεργοποίησε την οψιόν που έχει στο συμβόλαιό του με τους Κλίπερς για την επόμενη σεζόν και ετοιμάζεται να... φύγει από το Λος Άντζελες! Πώς είναι δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο; Επειδή οι Κλίπερς έχουν πάντα τη δυνατότητα να του πληρώσουν τώρα τα χρήματα που θα του έδιναν την επόμενη σεζόν και να τον αφήσουν να φύγει ως ελεύθερο.

Αυτό το ποσό ανέρχεται στα 6,3 εκ. δολάρια, όμως θα είναι εγγυημένο μετά τις 15 Ιουλίου. Μέχρι τότε και με δεδομένο ότι ο Τεόντοσιτς έκανε opt in, οι Κλίπερς μπορούν να τον διώξουν καταβάλλοντάς του μόνο 2,1 εκ. δολάρια. Κι αυτό φαίνεται ότι θα γίνει τελικά.

Διότι οι Κλίπερς έχουν σοβαρό πρόβλημα με τους φόρους, καθώς καλούνται να πληρώνουν συνεχώς φόρο πολυτελείας τα τελευταία χρόνια επειδή υπερβαίνουν το salary cap. Και με δεδομένο ότι, λόγω ακριβώς αυτών των συνεχιζόμενων υπερβάσεων, φέτος θα πρέπει να πληρώσουν έναν ακόμα δυσβάσταχτο φόρο, αποφάσισαν να κάνουν περικοπές. Το συμβόλαιο του Τεόντοσιτς είναι αρκετά βαρύ και θα τους διευκολύνει αν φύγει από τη μέση, επομένως το πιθανότερο είναι ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου θα του δώσουν τα 2,1 εκ. δολάρια και την... ευχή τους.

Αλλά και ο Τεόντοσιτς γι' αυτό αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν. Αν δεν το έκανε και έμενε ελεύθερος, θα έχανε τα 2,1 εκ. δολάρια που θα πάρει τώρα. Θα τα βάλει στην τσέπη του και θα μπορεί μετά να ψάξει για ένα ακόμα συμβόλαιο. Είτε στο ΝΒΑ είτε ακόμα και στην Ευρώπη. Καθόλου άσχημα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ