27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μένει Κράσνονταρ μέχρι το 2022 ο Κουλάγκιν

Κάτοικος Κράσνονταρ θα μείνει για τουλάχιστον άλλα τέσσερα χρόνια ο Ντμίτρι Κουλάγκιν, καθώς προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο 25άχρονος γκαρντ μεταγράφηκε το καλοκαίρι, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και αποτέλεσε από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας σε Eurocup (μ.ό. 11,2π., 3,6 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ), VTB League (μ.ό. 10,2π., 2,5 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ) και Κύπελλο Ρωσίας. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, με τους Ρώσους, θα είναι μέχρι και το 2022.

«Η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Κουλάγκιν ανταποκρίνεται πλήρως στη στρατηγική μας, να σχηματίσουμε μια ομάδα γύρω από ταλαντούχους Ρώσους παίκτες», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της «Λόκο», Αντρέι Βεντίσεφ, με τον ίδιο τον παίκτη να συμπληρώνει: «Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση και τον προπονητή που πίστεψαν σε εμένα και στους φιλάθλους που με υποδέχθηκαν από την αρχή θερμά. Θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, ώστε να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη τους. Μαζί έχουμε ήδη επιτύχει πολλά. Είμαστε γεννημένοι για να κερδίζουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ