20.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Μένει… Κάουνας ο Σάρας! (pic)

«Σειρήνες» μπορεί να ακούστηκαν από πολλές κατευθύνσεις με τελευταία αυτή των Τορόντο Ράπτορς, αλλά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισε να προπονεί και του χρόνου τη Ζαλγκίρις, συνεχίζοντας στο όραμά του για τη λιθουανική ομάδα.

Μετά από μία σεζόν, όπου όχι μόνο η ομάδα του πέτυχε απόλυτα, αλλά εντυπωσίασε κιόλας με τον τρόπο παιχνιδιού της, δε θα μπορούσαν να μην υπάρξουν σύλλογοι που θα ενδιαφέρονταν για την περίπτωσή του. Μετά από double στη Λιθουανία και Final Four στην Ευρωλίγκα, το μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν ήταν σε καμία περίπτωση βέβαιο, αφού μέχρι και από το ΝΒΑ υπήρξε πρόταση, με τους Τορόντο Ράπτορς να επιθυμούν να τον εντάξουν στο τεχνικό τους επιτελείο.

Την απόφασή του, όμως, όπως φαίνεται, την πήρε ο «Σάρας». Και αυτή είναι, να παραμείνει στη Ζαλγκίρις. Ο Λιθουανός τεχνικός επιθυμεί να συνεχίσει να «χτίζει» πάνω στο όραμα που υλοποιείται ήδη στην ομάδα του, απορρίπτοντας τελικά το ενδεχόμενο μετακίνησης σε άλλο σύλλογο. Μια νέα ενδιαφέρουσα χρονιά, λοιπόν, για την παρουσία της ομάδας του Κάουνας σε όλες τις διοργανώσεις, έρχεται, με εγγυητή των επιτυχιών τον «θρύλο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που μοιάζει να συνεχίζει να μεγαλώνει την κληρονιμιά του και ως τεχνικός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ